Témák » Család » Meggyesi Éva: Mama fázom
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2110
Mama fázom



Mama fázom.ölelj át kérlek
nem süt rám eléggé a nap melegével.
Mama fázom,bújj hozzám kérlek
melegíts engem tested melegével..

Mama félek!Ne hagyj itt kérlek!
rosszat álmodom,nélküled félek.
Mama félek,maradj itt kérlek!
Őrizd az álmom szíved melegével.

Látod?Most jobb így!Már nem is félek!
Szépet álmodom,tündérmeséket.
Csörgő patakot,virágos rétet,
Csak ez kellett hozzá:a te ölelésed.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error