Témák » Hiányzol » Medla Anikó: Igen
Beküldve: 2012.12.11.
Ennyien olvasták eddig: 3036
Igen
Igen, gondolok rád,
Mikor felnézek a nagy kékre
A magányosan óriás
Csillagos égre.

Igen, hallom a hangodat,
Mikor az enyém felszólal
Hallom benne a lelkedet
A rég szó szóló szavaidat.

Igen, hiányzol,
Te, és minden veled töltött idő,
Szívemben utolsó hozzám szóló szavad örökre megmarad,
Aranycsillag...
Beküldő: Medla Anikó
Fanni
2013. február 26. 16:50:17
Nagyon szép...
Új hozzászólás
 Error
 Error