Témák » Szabadság » Ismeretlen : Cirkuszi sátor
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1677
Cirkuszi sátor


Cirkuszi sátor fölém borulsz a műsorod óriási
Benne néző emberek ép a lényeget hagyják ki
Később minden majom aludni tér és az izzó korong fénye már
Eltűnt az égről a föl pereméről a napfény most a holdra szál

És nem megy vele senki hogy megnézze milyen az éjszaka
A világító vad rétek és a csillagok hangja
A mi ha elvisz magával már többé soha nem enged el
Olyan messze visz magával ahonnan útra kelt

Szeretnék én is szállni mint a képzelet
Felfedezni véletlen a végtelent
Repülni a bolygók közt a tejútban
Érezni az energiát minden pontomban.
Beküldő: Brutóczki Csaba János

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error