Témák » Mindennapok » Schmidt Károly: Hazatalálsz!
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1707
Hazatalálsz!
Göröngyös út amelyen jársz?
Simítsd el,majd hazatalálsz!
Eszközeid a kezedben,
talán ne élsz szeretetben!

Sok probléma okozója
szíved bosszantó haragja.
Imádkozz és kérve kérjed,
béküljön meg kemény szíved!

Ha szívedben békét találsz,
sima úton hazatalálsz!
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error