Témák » Szerelem » Baba Ray: A szivem mélyén
Beküldve: 2012.12.10.
Ennyien olvasták eddig: 1851
A szivem mélyén

A szívem mélyén, tudom ki vagy.
De testem, lelkem, nem hiszi el.
Mert mikor lelkedben, érzem szívem akkor,
dobbanás nélkül vágyik rád.
De amikor szívemet szívedben érzem,
fel lobban az a soha nem látott láng, mely
ki halt már rég.
De te fel ébresztetted szíveddel, melyet életemmel köszönöm meg.
Köszönöm, lelkednek, és szívednek, két gyönyörű szemednek!
Írta: Baba Ray
Beküldő: Baba Ray

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error