Témák » Karácsony » Meggyesi Éva: Ébren álmodom
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3780
Ébren álmodom

Csöndes téli éjjel elkerül az álom
párnámon heverve ébren álmodom,
karácsony előtt megtisztul az ember
én is boldogabb világról álmodom.

Szeretet, nyugalom költözik szívünkbe.
Látjátok? Mégis csak vannak angyalok!
Én is érzem félig álomba merülve
angyalkéz simítja végig vánkosom.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error