Témák » Szeretet » Ismeretlen : Szeretet
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1676
Szeretet
Csendben jő a fénylő angyal,
Árnya suhan falamon,
Csendben várom mit hoz nékem,
Ajándékot?... nem tudom,
Leszállt egy percre...
tovább áll...
Hozott valamit?
Vagy csak tovább állt?
Nem itt van.. Érzem minden percben,
A szeretett az ami körül vesz engem,
Vigyázok rá..Nem engedem el soha,
S életem végén majd egyedül röppen tova.
Beküldő: hanna berényi

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error