Témák » Élet » Ismeretlen : halál
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1123
halál
Egy angyal szállt szobámba, s nyomot hagyott,
S nyomot hagyott ott hol egy ember elhagyott,
Egy ember ki becsületes jó ember volt,
Csak nehéz volt a súly mi a vállán volt,
Zokogtam Sírtam napokon át,
De mit tehetnék?... Hisz ez az egész magával ránt,
Elfelejtem mit tett,s mit tett ellenem,
Tovább lépek s élem az életem...
Beküldő: berényi hanna

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error