Témák » Szerelem » Ismeretlen : Szeretlek
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 3535
Szeretlek


Szeretlek kedvesem ezt elmondtam vagy százszor,
de olyan jó kimondani ,hogy elmondom még párszor.
Szeretlek édes és Most jól figyelj szavamra:
Esküszöm, hogy soha-SOHA nem hagylak magadra!
Szükségem van rád kicsim és tudom rám is neked,
imádom ha mellettem vagy s köszönöm, hogy
szeretsz!
Hiányzol nagyon a hangod , ahogyan nevetsz,
remélem, hogy minél hamarabb mellettem lehetsz.
Szeretnék minden percben csakis veled lenni,
érted képes vagyok, hidd el nekem, akármit megtenni!
Szeretlek és tudom jól, hogy sűrűn mondom neked,
de csak azért mondom ennyiszer, hogy soha el ne feledd.
Hiányzol cica és ha végre újra látlak,
bebizonyítom neked, hogy mennyire
IMÁDLAK!
Beküldő: Mike Cracker
kelemen gergő
2016. március 20. 04:59:24
bocsànat de ezt a verset én irtam, csak ennyit szeretnék hozzàfüzni
Varga Anikó
2012. december 05. 18:37:42
Köszönöm életem ezt szép verset,életem végéig szeretni foglak.
Új hozzászólás
 Error
 Error