Témák » Mikulás » Ismeretlen : Itt a Télapó!
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1781
Itt a Télapó!
Felvettem mikulás sapkámat,
Már nagyon rég várlak.
Kis levelem már megirtam,
Egész évben jó voltam.
Haaa! Csingi-lingi, jaj de jó
Megérkezett a Télapó!
Beküldő: Janosi Szilvia

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error