Témák » Szeretet » Schmidt Károly: Ragaszkodás
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 2732
Ragaszkodás
Veled vagyok boldog,
Neked nincs más dolgod,
hagyd, hogy szeresselek,
lelked része legyek.

Szíved átkarolom,
szeretettel tartom,
stólával megkötöm,
Benned gyönyörködöm.

Hagyj szívedben lakni,
leszek egy falatnyi
kenyér a lelkedben
úszó szeretetben.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error