Témák » Élet » Varga Anikó: Rózsaillat
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 1841
Rózsaillat
Rég volt,amikor megszülettem,
és a rideg élet felnevelt.
De mégis hogy,milyen áron?
Már nem tudom,de nem is bánom.
Eddig voltam szép,és jó,
ravasz,öszinte és hazudozó.
De felnőttem,bár örök gyerek maradok,
a szívembe vagy épp a lelkembe,már magam sem tudom.
Bár voltam fennt,és nagyon mélyen lennt,
mégis sokat jelentett nekem minden másodperc.
Komor,mégis tüzes,és illatos,
a finom rózsillatát az orromba is érzem,
és tudom,akármi is lesz velem,már el nem vérzem.
Beküldő: Varga Anikó
Rekha
2014. február 11. 05:17:15
Csinos darab - de mikor nem olyat csine1lsz? :)...most me1r te9nyleg meg kell valahogy talonnum ezt a drf3tfűze9ses dolgot, mert csak a nye1lam csorgatom a gyf6nyf6rűse9gek le1tte1n!!!
mike
2012. november 29. 07:18:13
Szép vers :D
Új hozzászólás
 Error
 Error