Témák » Hiányzol » Varga Anikó: Kedvesemnek
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 2051
Kedvesemnek
Nappal van,kemény,és rideg
Érzem a hiányodat,ami elég hideg.
Mindegy ha eszem,vagy iszom
Csókodra állandóan szomjazom.
Ha dolgozom,vagy ha hazajövök,
akkor azon tűnődöm
hogy zord hiányodat,
miként tükrözöm.
Alszom,te álmaiban ott vagy,
s,ha felébredek,nincs más,csak kemény fagy.
Szeretlek édes,és kellesz,
És,ha mellettem vagy,nincs más,csak tavasz és meleg.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error