Témák » Élet » Schmidt Károly: Tudatos gondolkodó
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1305
Tudatos gondolkodó
Bármit, ami látható,
bármit, ami fogható,
a gondolat előzi meg,
bármit Te teremted meg.

Ezért:
Jól gondold meg, mit gondolsz,
mert ha gondolsz nem álmodsz.
gondolatod ereje
a világod teteje.

Ez a tulajdonságod
jelenti boldogságod.
Gondolkodj tudatosan,
s élhetsz diadalmasan.

Ne legyél álmodozó,
légy
TUDATOS GONDOLKODÓ!
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error