Témák » Szerelem » Ismeretlen : Szerelmi álmok
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 957
Szerelmi álmok
Őszi kék ragyogva száll ma
rőt rozsdának ellenállva
fák közt ringatózó alkony
emlékeink hangja lebben

peregnek regényes halkan
filmkockákon éled lassan
feltündököl a kék térben
mint égre-fűzött lámpasor

körbe-aranylón az évek
sorolnak ? előttem élnek
dúdolnak fülembe szépen
megelevenedő dallam

nyújts felém szeretőn újra
szíved a lelkemnek kútja
fuss által a tűzfalakon
csodát váró éterien

lásd a lenyugvó nap is fenn
kegyébe fogadott minket
pirosan őrzi az álmunk
csörgedező patakokban

Beküldő: Nagy Zsuzsanna

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error