Témák » Istenhez » Meggyesi Éva: Van e még?
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2977
Van e még?


Van -e még szeretet a földön
mely önzetlen,tiszta és nemes,
van -e még oly érzés a földön
mit önző érdek ne mérgezne meg?

A gazdag fillérekért reszket
miközben kincseket rabol,
szegények gyűjtenek beteg gyermekeknek,
s a gazdag vállat von némán,és vakon.

Istenem!Adj erőt,boldogságot annak,
ki emberségből többre érdemes,
Miért bűnhődjön egy ártatlan gyermek?
Hisz ő mindenkinél többre érdemes!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error