Témák » Hiányzol » Ismeretlen : Emlékére
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1996
Emlékére
Kopár Hold, irigy csillagok,
Legyetek most boldogok,
Örvendjetek, hisz elértétek célotok,
Látni akarom a mosolyotok,
Mert az én mosolyom már nem igazi,
A könnyek rabja lettem,
Az élet hazudni megtanított,
De felejteni Őt nem!
Keresem a kiútat
Álmaimba menekülve,
Míg ő fekszik koporsóban
A lelkembe temetve...


Beküldő: Imre Virág

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error