Témák » Búcsúzás » Meggyesi Éva: Én...
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1443
Én...


Én nem akartam nagy lenni mint mások
csak segíteni néhány emberen
kinek sorsa keserűbb mint másé
kinek rózsa helyett csak tövis terem.

Én nem akartam több lenni mint mások
csak meghúzódni halkan,csendesen
ahogy a szél suhan a zizzenő akác közt,
hogy a tövisét ne érintse meg.

Én nem akartam úgy tenni mint mások,
én nem gúnyoltam senkit sohasem,
mert akinek hűvösebb az árnyék
az a fájdalmát is másként éli meg.

Én nem akartam oly messzire menni,
s most mégis eltűnök némán,hirtelen,
ahogy a szél suhan a zizzenő akác közt,
tövisektől vérzőn némán,csendesen.
Beküldő: Meggyesi Éva
Horváth Ildikó.
2013. január 30. 14:24:34
Lenyűgöző.Nagyon szép,lírai versei vannak.Örülök hogy olvashattam.
Varga Erika.
2013. január 30. 14:22:53
Nagyon tetszenek a versei. Üdvözlettel Erika.
Meggyesi Éva
2012. szeptember 10. 14:11:31
Köszönöm szépen.Örülök neki..Szeretettel.Éva.
erzsike44
2012. szeptember 08. 13:36:12
nagyon szép vers
Új hozzászólás
 Error
 Error