Témák » Béke » Schmidt Károly: A béke
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1580
A béke
Puha, finom béke,
szívem éltetője,
galambszíved fénye
felragyog az égre.

Szivárványszínekkel,
igaz érzelmekkel
fested a szíveket,
táplálsz új lelkeket.

Hirdesd nagy betűkkel,
igaz szeretettel:
SZÍVEDBE ZÁRKÓZOM,
HA NYITVA TALÁLOM!
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error