Témák » Szeretet » Schmidt Károly: Szeretetfa
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1535
Szeretetfa
Érzéketlen világ, amelyben mos élünk,
a mókuskerék forog, aggódunk és félünk.
Elszakadt a köldökzsinór ember, s ember között,
távolodni látszik már, mit Isten összekötött.

Gépies az élet, fogytán a szeretet,
szomjazzuk régen az igaz örömöket.
Él még a remény, fogjunk hozzá végre,
kezdjük önmagunkkal, tekintsünk az égre.

Az Istenünk jó, segít, ha szépen kérjük,
mindent megad, ha imáinkkal segítjük.
Ültessünk magot, melyből szeretetfa nyílik,
ápoljuk, gondozzuk, hisz csak ezen múlik.

Ha kibúj t a mag kicsinyke csírája,
hagyd magasra nőni, legyen koronája.
Koronája terítse be az egész világot,
simítsa el az arcokon a megfáradt ráncot.

Szeretetre vágyunk, azon munkálkodunk,
hogy valóság legyen ez, ne csak az álmunk.
Beküldő: Schmidt Károly
Schmidt Károly
2012. szeptember 12. 13:27:55
Kedves Fecó!
Örömmel olvastam a hozzászólását.
Minden jót kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.
Nagy Fecó
2012. szeptember 12. 10:57:56
Nagyon igaz, mai sorok.... köszönöm, hogy olvashattam.
Schmidt Károly
2012. augusztus 30. 16:50:23
Kedves Ramóna!
Természetesen, a forrás megjelenítésével IGEN! Elnézést, hogy ilyen későn reagálok, de eddig akárhányszor néztem a hozzászólásokat, egyetlen egyet sem találtam. Úgy gondoltam, hogy itt nem szeretik az olvasók.
Boldog napokat kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.
csányi ramóna
2012. augusztus 26. 10:12:58
felhasználhatom????
Új hozzászólás
 Error
 Error