Témák » Csalódás » Ismeretlen : Sanzon
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 983
Sanzon
Egyszerre ébredtem a fázós reggellel.
A teáskanna bátortalan sanzont dúdolt...

Még mindig fájsz.

Sziszegve próbálok visszahúzódni az éjszaka csigaházába.
Beküldő: Varga Erzsébet

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error