Témák » Mindennapok » Schmidt Károly: Csodák
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1889
Csodák
Oly sok minden csodás és szép,
kéklő égbolt, falon egy kép.
Folyók, erdők, fák és bokrok,
s a ránk mosolygó csillagok.

Rétet borító virágok,
színpompában úszó álmok,
embereknek sokasága,
Isten teremtett világa.

E csodáktól eláll szavam,
lelkem sosem boldogtalan,
magamat erősnek érzem,
mégis könnyes az én szívem.

Szépségüktől meghatódom,
mindenükben Istent látom.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error