Témák » Halál, elmúlás » Kondorosi András: Orosz rulett
Beküldve: 2012.07.19.
Ennyien olvasták eddig: 1496
Orosz rulett

Gondolod halálon túli a pillanat,
mikor az ütőszeg az üres lyukra
kattant.
Azt hiszed tudod már, hogy
milyen meghalni.
Amikor az ütőszeg a töltényre
csattan!
Megtudod e akkor, hogy
milyen meghalni?



Beküldő: kondorosi k andrás

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error