Témák » Szeretet » Schmidt Károly: Van melletted valaki
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 2475
Van melletted valaki
Lásd meg azt, aki szeret Téged,
fogd meg a kezét és Tiéd az élet,
érezd keze melegét és viszonozd azt,
nincs az életben más, ami ennél is fontosabb.

Keze selymes tapintása simogassa lelked is,
érte az égről lehozod a csillagokat is.
Szeme sarka mosolygása érintse meg szívedet,
aurája tiszta fénye egyesüljön teveled.

Viszonozd a mosolygását,érezze, hogy szereted,
közelsége hevítsen fel,melegítse testedet.
Tudd, hogy Ő csak érted van és Hozzád tartozik,
el ne engedd, mert benne a Te lelked lakozik.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error