Témák » Élet » Schmidt Károly: Válassz!
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 883
Válassz!
Régi ösvényedet járod,
múlt hagyott rajta nyomot,
régi szerepedet játszod,
múlt nehezét vonszolod.

Tűje kopott, régi lemez,
tisztán már nem hallható,
fület siketít, hangja sebez,
serceg, szívet szaggató.

Régi világ, pókhálófont
évek és évtizedek,
hamis mázzal kent és bevont
boldogtalan életek.

Útelágazáshoz értél,
válaszd, melyik járható,
Istenedtől, amit kértél,
most valóra váltható.
Beküldő: Schmidt Károly
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error