Témák » Természet » Schmidt Károly: A Föld
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 2333
A Föld
A Föld Bölcs,
A Föld az Anyánk,
A Föld Szent,
Egyetlen Hazánk.

A Föld Fény,
A Föld Szeretet,
A Föld Kéz,
Ki Mennybe vezet.

A Föld Él,
Szívével érez,
A Föld ad,
míg el nem vérez.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error