Témák » Szerelem » Genál Piroska: Eldobtad a boldogságot
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 1311
Eldobtad a boldogságot
Eldobtad a boldogságot,
Soha többé nem találod,
Magad sem tudod, hogy
Miért hagytál árván engem.

Egyszer még majd visszajönnél,
Mert szívedet összetörték,
Könyörögnél, hogy gyógyítsam,
Beteg szíved foltozgassam.

Meg is teszem, de már késő
Az én szívem olyan mint a kő,
Fájdalombtól megrepedt,
Azután meg kőszikla lett.
Beküldő: Genál Piroska

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error