Témák » Szerelem » Genál Piroska: Kell nekem
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 2967
Kell nekem
Kell nekem szerelmünk,
Mely nélkül élni nem tudok,

Éjszaka nézem a csillagokat
Nélküled, aludni sem akarok,

Keresem azt, amit együtt választottunk,
Oly rég, hogy már nem tudom melyik volt,

Elvitte az idő és már Te sem vagy sehol
Annyira hiányzol, hogy ez fáj nekem, nagyon,

Kell nekem szerelmünk,
Mert Nélküled élni nem tudok,

Szeress Te is engem, megbánni nem fogod,
Forró csókjaimat, százszor visszaadod.
Beküldő: Genál Piroska

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error