Témák » Szerelem » Genál Piroska: Ugye szeretsz?
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 2089
Ugye szeretsz?
Ugye szeretsz engem,
Akkor is, ha titkolod,
Az én szívemből,
El nem szökhetsz,
Bárhogy is akarod.

Nem hiszem, hogy jó volna,
Mert tudom, hogy szeretsz,
Én szeretlek nem titkolom,
Hát akkor ne tedd Te sem.

Ha nem lehetünk mindig
Egymás karjaiban,
Azért, ha néha találkozunk,
Csókra-csókot adunk.

Boldogság és öröm
Egymásnak kevés jut,
Ölelésünkből nehezen
Fájón szabadulunk.
Beküldő: Genál Piroska

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error