Témák » Szerelem » Genál Piroska: Karjaidban
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 2843
Karjaidban
Szeretnék a karjaidban
Mégegyszer megbújni,
Ölelésedtől csendesen elalélni,
Engedni, hogy csókolj, szeress
Bánatomat elhesegesd,
Soha el ne engedj engem,
Tarts szorosan az öledben.

És, ha a Sors úgy kívánja,
Belealszom a halálba,
Senkit, semmit már ne lássak,
Nélküled már nem tudok
Mást tenni, mint bánatomban
Meghalni, mindent-mindent
Itt hagyni, senkire sem gondolni.
Beküldő: Genál Piroska
cseki
2012. november 06. 20:06:28
nagyon szep ez a vers
Új hozzászólás
 Error
 Error