Témák » Szerelem » Genál Piroska: Sóvárgás
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 1500
Sóvárgás
Sóvárogva várom,
Hogy mosolyod lássam

Kezed símogatásáért,
Mindig nagyon vágytam

Bele kiáltanám a levegőbe,
Hogy vigye a szél: szeretlek, örökre

Hallja meg mindenki,
Ki akarja, ki nem,

Hogy míg élek, Te leszel
Az én nagy szerelmem.

Úgy szeretlek Tége,
Hogy reszketek Érted,

Csak gyere el hozzám,
Ölelj, csókolj puhán,

Azután maradj nálam
Egy életen át.
Beküldő: Genál Piroska

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error