Témák » Fájdalom » Deme Mónika: Hiába is vár téged Anyu a szívem
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 2581
Hiába is vár téged Anyu a szívem
Amikor felnézek az égre,
Te jutsz az eszembe,
hogy talán ott ragyog a szemed fénye,
hiszen sajnos elmentél örökre,
csak egy fényképet hagytál nekem emlékbe,
amitől sokszor könnyes a szemem,
hogy tudom, már nem lehetsz itt velem,
hiába is vár téged Anyu a szívem!

Beküldő: Deme Mónika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error