Témák » Fájdalom » Deme Mónika: Miért mentél el?
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 1102
Miért mentél el?
Miért mentél el,
még nem neveltél fel?
Pedig szükségem lenne Rád,
drága jó Anyukám,
hiszen magamra hagyott Apukám
amikor Te lehunytad két szemed,
így Nővérednek jár a köszönet,
hogy felnevelt engem,
s megtett értem mindent,
amit csak lehetett,
ilyen az, Akiből ömlik a szeretet!

Beküldő: Deme Mónika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error