Témák » Csalódás » Meggyesi Éva: Azt hittem
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2181
Azt hittem


azt hittem veled végre minden más lesz,
azt hittem veled boldog lehetek,
azt hittem hogyha megérkezel hozzám
veled élem le egész életem.

Azt hittem elhozod majd a tavaszt hozzám
de csak hideg,fagyos tél jutott nekem
lábam elfagyott,hajam csupa dér lett,
már a szívem is elgémberedett.

Menj messzire tőlem,vissza se nézz többé
hiszen engem már úgysem érdekelsz,
boldogságod talán máshol megtalálod ,
isten áldjon meg,hűtlen kedvesem!
Beküldő: Meggyesi Éva
ancsyka_babyka
2012. június 02. 16:24:24
nagyon szép ez a versek
Új hozzászólás
 Error
 Error