Témák » Szerelem » Ismeretlen : Egymásra találva
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2079
Egymásra találva
Ha egymára talál
két szerető ember,
a szívük megtelik
boldog szerelemmel.

Nem kell nekik akkor
egyedül csak társuk,
mert együtt így lesz szebb
a közös világuk.

Egymás kezét fogva,
segítve egymáson,
könnyebb lesz az élet
ezen a világon.

És ha majd eljárnak
felettük az évek,
a közös múltjukra
sokszor emlékeznek.

Köszönik egymásnak
a sok szeretetet,
mellyel átvészelték
a nehéz életet.
Beküldő: Dvihallyné Oszuskó Sarolta

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error