Témák » Félreértés » Meggyesi Éva: Ne ítélj!
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1820
Ne ítélj!
Szeretni valakit egy élet is kevés
de meggyűlölni néha csak egy pillanat.
lehet hogy néha padlóra kerülök,
de büszkeségem akkor is marad.

Eldobni mindent,s újra talpra állni
mert a büszkeségnek mindig ára van!
És ha tiszteletet már nem tudnak adni,
akkor maradjak inkább egymagam!

Ne ítélj senkit szóbeszéd alapján!
talán megtéveszt,talán elriaszt.
s tán a felszín mögött mélyen eltemetve
csekély külsőm egy jó szívet takar.

Beküldő: Meggyesi Éva
Papp Tímea
2012. augusztus 08. 20:17:32
Szépek a verseid .Gratulálok.Timi.
Új hozzászólás
 Error
 Error