Témák » Szerelem » Ismeretlen : Mosolytenger
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1136
Mosolytenger
Van egy szó mely szívemet bántja,
mert ki szeretném mondani egy szép lánynak.
De a lány is ki kimondaná,
ezért várok még egy napot,
máma szerda van,
ma kimondom amit akarok,
ott e lány kit szeretek,
ide is jön,
menten ki is mondom,
rögtön nyakamba borul.
Beküldő: Kristóf

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error