Témák » Akarat » Meggyesi Éva: Mint vén hold
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3323
Mint vén hold


Mint vén hold az égen
mely újra megfogyott
halványan,sárga fénnyel,
mely ismét megkopott.

Úgy fekszem én is éppen
megfogyva,törve most
hideg szobámban árván,
lelkem megfagyott.

De midőn jő az új nap
s a vén hold újra nő
úgy fogok én is lassan,
fájón ébredni föl.

Lelkem mint a szélvész
új erőre kap,
s könnyeim minden cseppje
virágot fakaszt.
Beküldő: Meggyesi Éva
 
Kovács barbara
2012. május 27. 19:37:09
Egyszerűen gyönyörű!Gratulálok hozzá.
Új hozzászólás
 Error
 Error