Témák » Fájdalom » Petre Viktória: Gyönyör és gyötrelem
Beküldve: 2012.04.09.
Ennyien olvasták eddig: 2617
Gyönyör és gyötrelem
Hiányzik az érzés
Az Igaz szerelem.
Mit irántad tudtam,
Akartam és éreztem.
Neved lassan feledem,
Minden emlék elveszett...
Ami mégis összeköt:
Gyönyör és gyötrelem.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error