Témák » Szerelmi bánat » Petre Viktória: Harc magam ellen
Beküldve: 2012.04.09.
Ennyien olvasták eddig: 1810
Harc magam ellen
Elvesztem az éjszakában,
Itt az örökös sötétség.
Már nem pislákol a gyenge fény
Örökre kihunyt, eltűntél.
Átkozz el! Vess meg!
Gyűlölj nyugodtan.
Vadászni Rád, az igazi gyönyör
Megtalálni maga a pokol.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error