Témák » Szerelem » Horváth András: csak egy láng
Beküldve: 2012.04.01.
Ennyien olvasták eddig: 1491
csak egy láng
Már telefonon sem beszélünk
Nem tudom mi lesz velünk
Beteg is vagy nagyon Szívem
De így is szeretlek hidd el

Mást sajnos nem tudok tenni
Csak egyetlen dolgot, szeretni
Szeretlek nagyon Szívem
Az élet csak így valamilyen

Ha az ember nem tud szeretni
Akkor már nem is érdemes enni
Jobb ha inkább éhen halsz
Vagy csak simán meghalsz

A szeretet a lényeg
A tűz mi folyton éget
Ha ez véletlenül kialszik
Vele halunk mi is
Beküldő: Horváth András

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error