Témák » Csalódás » kocsis Szonja: Madárka
Beküldve: 2012.03.28.
Ennyien olvasták eddig: 1315
Madárka
Van egy barátom, ki sok ereje van,
úgy vélte, de ma már elgondolkozik, vajon megérte?
Szállna a madárka, de eltörött a szárnya.

Kalitkájából Ő maga tört ki,
ment a nagyvilágba, ment megfigyelni.
Ám a világ gonosz hely,
múltjával nem törődve,
beletépett szárnyába és ledobta a földre.
Szállna a madárka, de eltörött a szárnya.

Hullik a madár a földre,
megtörten, csiripelve.
páran észre veszik és gyorsan felemelik,
csakhogy a madárka,
immár nem mer hinni nekik!
Szállna a madárka, de eltörött a szárnya.
Beküldő: Szonja
Eduardo
2014. február 13. 11:12:39
Huh! Aztamindenit mennyi hozze1szf3le1s! Nagyon-nagyon sze9pen kf6szf6nf6m mikinendnek!!! Nagy-nagy f6rf6m, hogy tetszik nektek e9s esetleg haszne1ltok is majd belőle egy-egy receptet. Az IKEA-s (Pepparkakor) kekszet nagyon-nagyon aje1nlom! :) Meg persze a tf6bbit is, hiszen mind kiprf3be1lt recept B-)Marcsi -> a PDF-et Adobe Indesign-ban raktam f6ssze, majd feltf6ltf6ttem az issuu.com oldalra, edgy lett ilyen lapozgatf3s.Gabf3... he1t a ve9ge9n me9g e9n is elpityeredek!! Persze, hogy emle9kszem mindenre, egytől-egyig, hiszen fantasztikus e9lme9ny volt az az időszak. Ritke1n adf3dik meg az ilyen az ember e9lete9ben, hogy gyakorlatilag tf6bb sze1z kilome9tterre le9vő emberhez (idegenhez) elutazik az ember e9s ilyen bare1tokra tale1l. c9n is nagyon f6rfclf6k, hogy megismerhettelek te9ged, titeket!! Robi... Printben? He1e1e1t, szerintem arra me9g ve1rni kell, mert nincs annyi pe9nzem, hogy megcsine1ltassam :D Az a baj re1ade1sul, hogy aze9rt ez ele9g kis terjedelmű ffczet lett, de me9g edgy is 3-4ezer forinte9rt tudtam volna mondjuk darabra leosztva megcsine1ltatni fagy, hogy nagyje1bf3l norme1lis legyen a nyome1s. cdgy marad az online verzif3, mert aze9rt ennyi pe9nzt nem biztos, hogy lenne pofe1m elke9rni be1rkitől is egy-egy ffczete9rt :))Majd egyszer! ;) Igyekeztem egyszerű, de me9gis kicsit kfclf6nlegesebb dolgokat kree1lni. Nem is volt nagyon me1sra időm, meg nem is akartam csfacsgasztronf3mie1t bemutatni :)) Amfagy is. Szerintem "ez vagyok e9n" :))Bocse1nat, hogy nem reage1lok egyese9vel mikinendnek, de ha be1rmi ke9rde9s van, szedvesen ve1laszolok. Kf6szf6nf6m me9g egyszer! :)
Új hozzászólás
 Error
 Error