Témák » Szerelem » EMBER ISTVÁN: Vonzódás
Beküldve: 2012.03.20.
Ennyien olvasták eddig: 3092
Vonzódás
Ha rád nézek,
szívemben kigyúlnak a fények,
s mutatják az utat,
amin hozzád érek.

Nem kell pontos cím,
sem útmutatás,
szívem dobbanása
elvezet hozzád.

Mennék, sietnék,
tűzön vízen át,
átszelném érted,
gyalog az óceánt.

Ha kell, repülnék,
ló hátán mennék,
a mikulás szánján
bizton odaérnék.

Ha elveszíteném
hozzád az utat,
a csillagok között is
megtalálnám azt.

Mert szépséged
addig él szívemben,
míg egy csillag is
ragyog az égen.
Beküldő: Ember István

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error