Témák » Fájdalom » Ismeretlen : Haláltusa
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1192
Haláltusa
Kökény illat s pillanat

Tömény szavak s hajcsomó, mely kezemben marad

Szivem összeszorul, arcom beesik

Eljő az ősz, egy falevél leesik

Leszáll az est, csönd lesz rögvest

Temérdek hajad beborítja arcomat

S csak egy pillanat, nem is érzem, nem is fáj

Megszűnik minden mozzanat.
Beküldő: Bíró Richárd

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error