Témák » Mindennapok » great mike: Deja vu
Beküldve: 2012.01.29.
Ennyien olvasták eddig: 1993
Deja vu
farsangi buli, áll a bál,
a félbolond pincér pezsgőt kínál,
play backről játszik a szakállas zenész,
lesz miről mesélni,ha hazamész,

úgy emlékszem, már voltam itt,
-újra élem testem álmait,
táncoló lábak csábos ritmusát,
láttam már én ezt az éjszakát,

villogó fények alatt a lányokat,
a reménykedő férfi álmokat,
bor tüzelte égő vágyakat,
reggelre kihűlő ágyakat.

1995.
Írta: great mike
Beküldő: mike.n

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error