Témák » Szerelem » Ráth József: Hajnali szerelem
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1269
Hajnali szerelem
Hallod kedves! A szürke égen
A buta kakas vígan átrikolt
Hallod? Valami jótét lélek
A torkára folytotta a sikolyt.
Szegény kakas, hogy fulladozik
Krákog, prüszköl, és nyög keservesen,
Nem baj, legalább nálam maradsz
Még egy rövid órára kedvesem.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error