Témák » Reménytelenség » Ráth József: Kereslek
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 2497
Kereslek
Kereslek ott, hol nem vagy, nem vagy.

A messze távol kék egén,
A szépségben, és a semmiben:
És nem talállak senkiben.

Egy villanásra itt és ott
Feltűnsz, és elmész messzire,
És nem hasonlítsz senkire.

Kereslek ott hol nem vagy, nem vagy.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error