Témák » Idő » Ráth József: Valamikor
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1538
Valamikor
Valamikor Istent láttam
Fűben, fában és bokorban,
Kedves, vidám gyermek voltam.

Valamikor a tavasszal
Én is újra felvidultam,
Most a vágyam sír fel bennem:
Milyen jó, hogy gyermek voltam . . .
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error