Témák » Remény » Ráth József: Én látlak jönni
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1529
Én látlak jönni
Én látlak jönni . . .
Fejed körül koszorúval,
Szemedben a régi búval.

Piros virágok intenek,
Vidám tündérek szállnak,
S a földre rózsát hintenek,
Én itt, az éjben várlak;

Én látlak menni . . .
Eltűnik a tündér, a virág,
S nem történt semmi.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error