Témák » Vágyakozás » Ráth József: Nyolcat veri az estharang
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1198
Nyolcat veri az estharang
Nyolcat veri az estharang
Üt csendben, üt az óra,
S én megyek a találkozóra.

Halk esőcseppek peregnek lent,
A várás lázas, édes a csend,
S nyolcat veri az estharang.

Én jövök hozzád, vársz e rám?
Üt csendben, üt az óra . . .
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error